fbpx

Το Vaser HD είναι μια επίπονη διαδικασία;

Η τεχνική αυτή έρχεται να αντικαταστήσει την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης πετυχαίνοντας ένα απόλυτα σμιλεμένο σώμα με τον πιο ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο αφού ανήκει στις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους.

Είναι ασφαλής η τεχνική αυτή;

Το Vaser HD αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο, η οποία μειώνει σημαντικά το ποσοστό επιπλοκών ή κινδύνων που μπορεί να έχει η επέμβαση αυτή σε σχέση με πιο παλιές τεχνικές. Ο ασθενής βιώνει λιγότερο πόνο και επιστρέφει πολύ πιο γρήγορα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Είναι το Vaser HD μέθοδος απώλειας κιλών;

Η μέθοδος αυτή απευθύνεται σε άτομα με υγιές βάρος που επιθυμούν να βελτιώσουν την εικόνα τους εκεί που ακόμα και η διατροφή ή η γυμναστική δεν αποδίδουν, καταπολεμώντας έτσι το τοπικό πάχος και τη συσσώρευση του ανεπιθύμητου λίπους.

Ποια είναι η τεχνική που εφαρμόζεται για τη βλεφαροπλαστική;

Το πάθος μας για την αισθητική ιατρική μας οδηγεί ώστε να ενημερωνόμαστε και να καταρτιζόμαστε συνέχεια στον τομέα μας, για να προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους. Στη βλεφαροπλαστική εφαρμόζουμε το Laser Cut, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές και με γρήγορο χρόνο επιστροφής στην καθημερινότητά σας.

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για την ανάρρωση μετά τη βλεφαροπλαστική;

Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στις θεραπείες που λαμβάνει. Αν και η βλεφαροπλαστική είναι μια σχετικά απλή διαδικασία η απάντηση είναι ότι ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας εξαρτάται από την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ποιοι οι είναι οι παράγοντες μιας επιτυχημένης αυξητικής στήθους;

Πρόκειται για μία από τις πιο περιζήτητες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Το ζητούμενο είναι να προσφέρουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και σε αυτό ρόλο παίζει το κατάλληλο ένθεμα, η τεχνική που θα εφαρμοστεί και φυσικά το ταλέντο του γιατρού. Εμείς χρησιμοποιούμε την Dual Plane επιτυγχάνοντας παράλληλα με την αύξηση και μια ελαφρά ανόρθωση του μαστού σας.

Υπάρχει λύση για τη γυναικομαστία;

Υπάρχουν πολλοί άνδρες που νιώθουν ανασφάλεια λόγω της εμφάνισης των μαστών τους. Ουσιαστικά πρόκειται για ενδοκρινολογική διαταραχή που οδηγεί στη διόγκωση του στήθους. Σαφώς και η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει στο ανδρικό στήθος ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική που επιλέγεται εξαρτάται από την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για ένα φρέσκο και νεανικό πρόσωπο;

Αν θέλετε ένα σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο το Nanolift είναι αυτό που χρειάζεστε. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που αποτελεί ένα mini facelift. Έτσι, αποκτάτε το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο ανώδυνα και με πιο γρήγορο χρόνο αποκατάστασης.

Γιατί η μέθοδος BBL βρίσκει τόσο μεγάλη απήχηση;

Ποιος δε θέλει άψογα σμιλεμένους γλουτούς και κοιλιακούς σε μία μόνο επέμβαση; Η καινοτομία της μεθόδου BBL είναι ότι ο γιατρός χρησιμοποιεί το ίδιο το λίπος του ασθενούς μεταφέροντάς το από την περιοχή της κοιλιάς (συνήθως) στους γλουτούς. Έτσι, έχετε επίπεδη κοιλιά και σφριγηλούς γλουτούς.

Η BBL απευθύνεται σε όλους τους σωματότυπους;

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες με υγιές βάρος που επιθυμούν η σιλουέτα τους να έχει πιο έντονες καμπύλες στο σημείο των γλουτών. Άτομα που είναι λιπόσαρκα δεν μπορούν να την πραγματοποιήσουν καθώς δεν έχουν αρκετό λίπος.

Ποια τεχνική συνιστάται για τις γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη;

Είναι απόλυτα λογικό το γυναικείο σώμα να χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να επανέλθει στα φυσιολογικά του κιλά μετά την εγκυμοσύνη. Αν θεωρείτε ότι θέλετε τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού σε περίπτωση που με τις προσπάθειες που έχετε κάνει δεν έχετε δει τα επιθυμητά αποτελέσματα συνιστούμε το Mommy Makeover. Πρόκειται για έναν συνδυασμό τεχνικών κοιλιοπλαστικής, λιποαναρρόφησης και λιπομεταφοράς, καθώς και αυξητικής και ανόρθωσης στήθους. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και για αυτό προτείνουμε κατόπιν ραντεβού ένα εξατομικευμένο πλάνο για κάθε γυναίκα.

Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να πραγματοποιηθεί το Mommy Makeover;

Είναι καλό η επέμβαση αυτή να πραγματοποιηθεί εφόσον δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε και σε άλλη εγκυμοσύνη καθώς μετά τη διαδικασία αυτή θα χρειαστεί να υποβληθείτε στην ίδια επέμβαση.

Υπάρχουν επιπλοκές μετά την επέμβαση αυτή;

Μιας και πρόκειται για συνδυαστικές μεθόδους μπορεί να προκύψουν επιπλοκές που συναντάμε σε επεμβάσεις μαστών, κοιλιοπλαστική ή λιπογλυπτική Vaser. Αυτό που μπορεί να μειώσει σημαντικά τα ποσοστό είναι η προληπτική αγωγή, η σωστή προετοιμασία, η τήρηση των οδηγιών του γιατρού και η στενή παρακολούθηση τα πρώτα 24ώρα.

Είναι αποτελεσματικά τα fillers;

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε πως για να πετύχει μία θεραπεία βασικό ρόλο παίζει η κατάρτιση και η δεξιοτεχνία κάθε γιατρού. Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε θεραπείες Filorga για τα οποία ο dr. Μεγαπάνος είναι ο επίσημος και πιστοποιημένος trainer. Έτσι, σε ασφαλή χέρια επιτυγχάνεται με απόλυτη ασφάλεια εύκολα και ανώδυνα ένα πιο νεανικό και σφριγηλό αποτέλεσμα.

Μπορεί η αισθητική ιατρική να μου προσφέρει ένα πιο γωνιώδες πρόσωπο με ανώδυνο τρόπο;

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε γυναίκες οι οποίες προτιμούν τα πιο γωνιώδη πρόσωπα με πιο έντονα ζυγωματικά. Ξεκίνησε από την Αμερική με influencers και μοντέλα να κάνουν την αρχή. Η απάντηση είναι καταφατική και βρίσκεται στην Επεμβατική Τεχνική Buccal Fat Removal όπου ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το μαξιλαράκι (pad) λίπους που βρίσκεται στα μάγουλα.

Τι πρέπει να προσέχει ο ασθενής μετά την επέμβαση;

Ο ασθενής πρέπει να αποφεύγει τις απότομες και έντονες κινήσεις καθώς στο εσωτερικό του στόματος υπάρχουν ράμματα. Ο γιατρός θα σας συστήσει επίσης να προτιμάτε πολλά υγρά και μαλακές τροφές.

Υπάρχουν επιπλοκές στη μέθοδο αυτή;

Η ασφάλεια και το επιτυχημένο αποτέλεσμα κάθε επέμβασης εξαρτάται από την κατάρτιση και το ταλέντο του γιατρού που θα επιλέξετε καθώς όποια επιπλοκή και αν εμφανιστεί η πείρα παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική και σωστή αντιμετώπιση. Στην επέμβαση αυτή οι πιο συνήθεις επιπλοκές είναι φλεγμονή, ασσυμετρίες, συλλογή υγρού, πόνος, υπερευαισθησία ή οίδημα.