ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Καραγιώργης Σερβίας 2 Αθήνα 105 57

Τηλ:  +30 210 44 00 007

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 19:00

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Το δερματολογικό κέντρο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Απέχει περίπου 100 μέτρα από το Δαχτυλίδι της Αττικής Οδού και βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα Leroy Merlin.

  • Αν κινείστε με αυτοκίνητο και χρησιμοποιήσετε την Αττική Οδό, τότε βγαίνετε στην έξοδο 11 (Κηφισίας), στο ρεύμα προς Αθήνα.
  • Αν μετακινείστε με τον προαστιακό, τότε εξέρχεστε στη στάση «Κηφισίας».
  • Aν σας εξυπηρετεί το τρένο, ο πλησιέστερος σταθμός είναι η «Νερατζιώτισσα».
  • Με το λεωφορείο, η στάση που εξυπηρετεί, είναι η «Χειμάρας» και σε αυτήν πραγματοποιούν στάση τα εξής λεωφορεία: 550 (Π. Φάληρο-Κηφισιά), Α7 (Στουρνάρη-Κηφισιά), Α8 (Πολυτεχνείο-Νέα Ιωνία-Μαρούσι) και Χ14 (Σύνταγμα-Κηφισιά).

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Διατίθεται υπόγειος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης 15 θέσεων. Ο χώρος είναι προσβάσιμος από την οδό Πουρνάρα (κάθετη οδός μεταξύ του δερματολογικού κέντρου και του καταστήματος Leroy Merlin).

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το δερματολογικό κέντρο στεγάζεται σε δύο ορόφους, διαθέτει μεγάλο χώρο υποδοχής και είκοσι αίθουσες ιατρικών εφαρμογών. Είναι εξοπλισμένο με δερματολογικά Lasers τελευταίας γενιάς, καθώς και υπερσύγχρονα διαγνωστικά συστήματα και εξελιγμένες συσκευές κοσμητικής δερματολογίας.