fbpx
Λάμψη με Υαλουρονικό Οξύ

Λάμψη με Υαλουρονικό Οξύ

Οι τρεις κορυφαίες θεραπείες λάμψης με υαλουρονικό οξύ που θα σου χαρίσουν ένα  φωτεινό και νεανικό πρόσωπο.

 

Το υαλουρονικό οξύ δεν αποτελεί τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά της αισθητικής ιατρικής, αφού είναι απολύτως ασφαλές και συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ παράλληλα χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καλύπτοντας πολλές διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να «γεμίσει» ρυτίδες και κενά του προσώπου μας, να προσδώσει όγκο εκεί που χρειάζεται, αλλά και να ενυδατώσει σε βάθος τη διψασμένη επιδερμίδα μας, χαρίζοντάς της πρωτόγνωρη λάμψη. Τρεις κορυφαίες θεραπείες υπόσχονται να ανανεώσουν το πρόσωπό σου και να σε βοηθήσουν να υποδεχθείς τη νέα σεζόν πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP με Υαλουρονικό Οξύ

Γνωστή και ως Vampire Lift, η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ανανέωσης και λάμψης τόσο για όλες εμάς τις κοινές θνητές όσο και για τις πανέμορφες σταρ του Hollywood. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με το ίδιο μας το αίμα, το οποίο λαμβάνεται στο ιατρείο και μπαίνει σε ειδική συσκευή φυγοκέντρησης, ώστε να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλιά πλάσμα του. Το πλάσμα αυτό που είναι γεμάτο αυξητικούς παράγοντες PRP εγχέεται με λεπτές ενέσεις σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και προάγει την ανάπλαση του δέρματος εκ των έσω, τη σύσφιξη και τη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας μας.

Αν όμως σε αυτό προστεθεί και υαλουρονικό οξύ, τότε τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται στο μάξιμουμ και φαίνονται ήδη από την πρώτη στιγμή που θα σηκωθούμε από την καρέκλα του πλαστικού χειρουργού. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει τρεις συνεδρίες με απόσταση 21 ημερών μεταξύ τους για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Silkpeel με Υαλουρονικό Οξύ

Η εξειδικευμένη θεραπεία απολέπισης και λάμψης Silkpeel δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με απόλυτα φυσικό και ασφαλές τρόπο. Η θεραπεία συνδυάζει την ήπια δερμοαπόξεση με ειδικές κεφαλές κομμένες με διαμάντι με την ταυτόχρονη έγχυση υαλουρονικού οξέος. Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ιατρείο, είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη και αποκαλύπτει αμέσως τον πιο ανανεωμένο εαυτό μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξαπλώσεις άνετα στην καρέκλα του πλαστικού χειρουργού και εκείνος θα σαρώσει την επιδερμίδα σου με την ειδική κεφαλή που περιστρέφεται με ταχύτητα, σαν ένα μικρό σβουράκι, γύρω από τον εαυτό της.

Έτσι, αφαιρεί εντελώς ατραυματικά την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, συμπαρασύροντας σμήγμα, ρύπους, νεκρά κύτταρα και καθετί άλλο που κάνει το δέρμα μας να μοιάζει μουντό και θαμπό, ενώ παράλληλα «εκτοξεύεται» στην υπό θεραπεία περιοχή διάλυμα υαλουρονικού οξέος που απορροφάται και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Η όλη διαδικασία κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που προκαλεί και ελαφρά σύσφιξη μαζί με την ανάπλαση εκ των έσω. Απαιτούνται 3 συνεδρίες με απόσταση 3 εβδομάδων μεταξύ τους για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Μεσοθεραπεία Υαλουρονικού Οξέος

Η γνωστή μας ετερόλογη μεσοθεραπεία χαρίζει λάμψη και νεανικό αέρα στην επιδερμίδα μας, καθώς θρέφει το δέρμα εκ των έσω, το ενυδατώνει σε βάθος και κινητοποιεί τους μηχανισμούς ανάπλασης του οργανισμού. Ο πλαστικός χειρουργός εγχέει στο μέσο στρώμα του δέρματος, το χόριο, ένα κοκτέιλ ουσιών με βάση το υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικούς, αναπλαστικούς και συσφικτικούς παράγοντες, καθώς και βιταμίνες και αμινοξέα.

Tο μείγμα αυτό εγχέεται με τη βοήθεια εξαιρετικά λεπτών βελόνων σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και αφενός το υαλουρονικό οξύ, ως υδρόφιλο συστατικό, συγκρατεί τεράστιες ποσότητες νερού κάτω από το δέρμα, ενυδατώνοντας από μέσα προς τα έξω την αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μας, αφετέρου οι νυγμοί της βελόνας δίνουν σήμα στον οργανισμό για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ανάπλαση εκ των έσω. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά απαιτούνται ιδανικά 3 συνεδρίες με απόσταση 3 εβδομάδων μεταξύ τους για να πάρουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα του θεραπευτικού αυτού πρωτοκόλλου.