ΑΝΔΡΕΣ

Σήμερα ο άνδρας καλείται να είναι περιποιημένος και να προσέχει την εμφάνισή του, αλλά χωρίς να θυσιάζει ούτε μόριο της αρρενωπότητας και του ανδρισμού του

Το παραδοσιακά «ισχυρό» φύλο μέχρι πρότινος λίγο έδινε σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση, καθώς όχι πολύ παλιά, ακόμη και μέχρι τα τέλη του προηγούμενου αιώνα, «ο άνδρας ήταν άνδρας» και δεν χρειαζόταν να φροντίζει τον εαυτό του. Ευτυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι άνδρες διεκδικούν πλέον και αυτοί το δικό τους μερίδιο στη νεότητα, την αρτιότητα και τη φροντίδα. Ειδικά όσο ο εργασιακός στίβος γίνεται πιο σκληρός και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες, ο κάθε άνδρας διεκδικεί την καλύτερη και πιο ελκυστική εκδοχή του εαυτού του, προκειμένου να παραμένει ανταγωνιστικός στην εργασία του, αλλά και στις κοινωνικές και διαπροσωπικές του σχέσεις φυσικά. Σήμερα ο άνδρας καλείται να είναι περιποιημένος και να προσέχει την εμφάνισή του, αλλά χωρίς να θυσιάζει ούτε μόριο της αρρενωπότητας και του ανδρισμού του.

Η Χρυσή Τομή δεν είναι απλώς μια φράση, είναι μια μετρήσιμη πραγματικότητα

Οι πιο σύγχρονες μέθοδοι και τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής ιατρικής σήμερα μπορούν να προσφέρουν ακριβώς αυτό σε κάθε άνδρα: την πιο βελτιωμένη και νεανική εικόνα του, χωρίς την παραμικρή αλλοίωση της αρρενωπής υπόστασής του. Η προσέγγιση του πλαστικού χειρουργού διαφέρει σημαντικά στην περίπτωση των ανδρών, καθώς όλες οι θεραπείες και οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται με τρόπο τέτοιο, ώστε να μην προσδίδονται θηλυπρεπή χαρακτηριστικά στο ανδρικό πρόσωπο. Η περίπτωση του ανδρικού btx (γνωστού και ως brotox) είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές, καθώς, ενώ στις γυναίκες η ανόρθωση των φρυδιών ως μέρος της έγχυσης είναι το ζητούμενο, στους άνδρες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, με τα φρύδια να παραμένουν αυστηρά στη θέση τους και τη διόρθωση να περιορίζεται σε ένα «φρεσκάρισμα» και όχι στην εξαφάνιση των ρυτίδων του μετώπου. Με την ίδια λογική προσεγγίζονται όλες οι πτυχές της αρρενωπής εικόνας, με τις αναλογίες της Χρυσής Τομής να αποκαθίστανται και το ανδρικό πρόσωπο να βελτιώνεται, χωρίς σε καμία περίπτωση να χάνει τις αδρές γραμμές και τη στιβαρή του όψη.

Οι κανόνες της Χρυσής Τομής, οι ιδανικές αναλογίες ενός προσώπου, δεν είναι απλώς μία όμορφη φράση ή μία έξυπνη ατάκα, είναι μία μετρήσιμη πραγματικότητα, που σήμερα μπορεί να εφαρμοστεί και στο δικό σου πρόσωπο, βελτιώνοντας την εικόνα σου συνολικά και για πάντα. Το ειδικό software επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να αφαιρέσει κάθε παράγοντα τύχης και υποκειμενικής άποψης και να σου δείξει στην οθόνη του υπολογιστή το ιδανικό αποτέλεσμα στο δικό σου πρόσωπο: ένα πρόσωπο νεότερο, αρτιότερο και αρμονικότερο από αυτό που αντίκρυσες το πρωί στον καθρέπτη σου. Γιατί αξίζεις να είσαι ο καλύτερος εαυτό σου και σήμερα μπορείς!

Πλάνο Θεραπείας

Κάνε «κλικ» στην περιοχή που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το πως μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου με όπλο τις πιο σύγχρονες θεραπείες της αισθητικής ιατρικής και τις πιο εξελιγμένες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Όταν η ομορφιά σταματά να είναι υποκειμενική, όλα είναι εφικτά.