ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τα ηνία της ομορφιάς συνεχίζουν να ανήκουν στις γυναίκες

Στη φύση και το ζωικό βασίλειο ως επί το πλείστον το «ωραίο φύλο» είναι το αρσενικό. Τα αρσενικά ζώα είναι πάντοτε πιο σωματώδη, πιο πλουμιστά, πιο πολύχρωμα και πιο εντυπωσιακά. Τα αρσενικά λιοντάρια έχουν χαίτη, τα αρσενικά παγώνια πιο εντυπωσιακά χρώματα, τα αρσενικά πουλιά πιο πλούσιο φτέρωμα. Στην ανθρώπινη κοινωνία πάλι, «ωραίο» ονομάζουμε το γυναικείο φύλο, καθώς οι γυναίκες είναι αυτές που ασχολούνται περισσότερο με την φροντίδα της εμφάνισής τους, ενώ οι άνδρες απλώς «τυγχάνει» να είναι ωραίοι ή όχι. Όσο βέβαια περνούν τα χρόνια και η ομορφιά ως έννοια αποενοχοποιείται, και οι άνδρες διεκδικούν σιγά- σιγά το δικό τους βελτιωμένο εαυτό. Παρόλα αυτά, τα ηνία της ομορφιάς επί του παρόντος συνεχίζουν να ανήκουν στις γυναίκες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να «διορθώνουν» πιο εύκολα από τους άνδρες τις όποιες ατέλειες αλλά και να αναδεικνύουν τα πιο όμορφα στοιχεία τους πρωτίστως με το μακιγιάζ και εν συνεχεία με πολλούς ακόμη τρόπους, οι οποίοι διαρκούν πολύ περισσότερο από μερικές ώρες και δεν φεύγουν με ένα απλό ντεμακιγιάζ.

Αξίζεις να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και σήμερα μπορείς!

Η πλαστική χειρουργική και αισθητική ιατρική είναι τα όπλα της εποχής μας, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, για τις απαραίτητες διορθώσεις, προκειμένου το γυναικείο πρόσωπο να αναδειχθεί στην καλύτερη δυνατή εικόνα του, δηλαδή στην εικόνα που ακολουθεί τους κανόνες της Χρυσής Τομής. Το κόψιμο στα ζυγωματικά, που μπορεί να προσφέρει το ρουζ για μία ώρα, η αισθητική ιατρική με το υαλουρονικό οξύ μπορεί να το προσφέρει για πολλούς μήνες και η πλαστική χειρουργική με τα ενθέματα σιλικόνης για πάντα. Οι μαύροι κύκλοι που φωτίζονται με ένα κοσνίλερ για λίγο, μπορούν να εξαφανιστούν μόνιμα μέσα από τα έμπειρα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού. Τα χείλη που γίνονται πιο θελκτικά με ένα έντονο κραγιόν, μπορούν να αποκτήσουν τον κατάλληλο όγκο -τον σωστό για το συγκεκριμένο πρόσωπο όγκο- με τη βοήθεια ενός filler σε λίγα λεπτά της ώρας.

Οι κανόνες της Χρυσής Τομής, οι ιδανικές αναλογίες ενός προσώπου, δεν είναι απλώς μία όμορφη φράση ή μία έξυπνη ατάκα, είναι μία μετρήσιμη πραγματικότητα, που σήμερα μπορεί να εφαρμοστεί και στο δικό σου πρόσωπο, βελτιώνοντας την εικόνα σου συνολικά και για πάντα. Το ειδικό software επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να αφαιρέσει κάθε παράγοντα τύχης και υποκειμενικής άποψης και να σου δείξει στην οθόνη του υπολογιστή το ιδανικό αποτέλεσμα στο δικό σου πρόσωπο: ένα πρόσωπο νεότερο, αρτιότερο και αρμονικότερο από αυτό που αντίκρυσες το πρωί στον καθρέπτη σου. Γιατί αξίζεις να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου και σήμερα μπορείς!

Πλάνο Θεραπείας

Κάνε «κλικ» στην περιοχή που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το πως μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου με όπλο τις πιο σύγχρονες θεραπείες της αισθητικής ιατρικής και τις πιο εξελιγμένες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Όταν η ομορφιά σταματά να είναι υποκειμενική, όλα είναι εφικτά.