fbpx

Αυξητική Πέους

Η αυξητική πέους είναι η επέμβαση που τονώνει την ανδρική αυτοπεποίθηση.

Home » SERVICES » BODY » BODY / MEN » ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΠΕΟΥΣ

Useful Info

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ : 2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 1 ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ : ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΝΟΥ : ΧΑΜΗΛΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


  Τι είναι η αυξητική πέους η αλλιώς φαλλοπλαστική;

  Η Αυξητική Πέους, γνωστή και ως Φαλλοπλαστική, είναι μία χειρουργική επέμβαση στην κατηγορία των λεγόμενων ανδρολογικών επεμβάσεων και μάλιστα θεωρείται σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες ανδρολογικές επεμβάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Είναι γεγονός πως το μέγεθος του ανδρικού μορίου απασχολεί ιδιαίτερα τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο, αν και η επιστήμη -και ορθώς- υποστηρίζει πως το μέγεθος στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργικότητα και πως σημασία έχει η σωστή λειτουργία του μορίου και όχι το μήκος ή το πάχος του.

  Αύξηση Πέους & Ανδρική Αυτοπεποίθηση

  Παρόλα αυτά διαπιστώνουμε καθημερινά πως το θέμα του μεγέθους του ανδρικού μορίου είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ανδρική αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Οι άνδρες που δεν είναι ιδιαίτερα «προικισμένοι» από τη φύση τους συχνά εκφράζουν άγχος και στρες για τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που προτιμούν τελικώς την πλήρη αποχή από τη σεξουαλική πράξη, λόγω του αισθήματος κατωτερότητας που έχει γεννηθεί μέσα τους και του φόβου τους πως δεν θα ικανοποιήσουν, ή ακόμη και θα γίνουν αντικείμενο χλευασμού, από το αντικείμενο του πόθου τους.

  Αντίθετα συχνά βλέπουμε άνδρες με πολύ αυξημένη αυτοπεποίθηση, χωρίς να συντρέχουν πάντα οι αντίστοιχοι επαγγελματικοί, αισθητικοί ή κοινωνιολογικοί λόγοι, μόνο και μόνο λόγω του μεγέθους του πέους τους. Σε ακραίες δε περιπτώσεις έχουν διαπιστωθεί αυτοτραυματισμοί ανδρών στην γενετήσια περιοχή στην προσπάθειά τους να μεγεθύνουν το μόριό τους με μη ιατρικές και πρωτόγονες μεθόδους.

  Ποιες είναι οι σύγχρονες τεχνικές αυξητικής πέους;

  Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς περιττά, καθώς σήμερα υπάρχουν οι πιο σύγχρονες τεχνικές Αυξητικής Πέους που μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην επιμήκυνση όσο και στην πάχυνση του ανδρικού μορίου, με απόλυτη ασφάλεια και μειωμένη αποθεραπεία σε σχέση με το παρελθόν. Η επέμβαση αυτή είναι μεν αισθητικής φύσεως, όμως τα αποτελέσματά της είναι εξαιρετικά σημαντικά στην τόνωση και την αναστήλωση της ανδρικής αυτοπεποίθησης και στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής τόσο του ίδιου του άνδρα όσο και των συντρόφων του.

  Οι πιο σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζονται σήμερα για την αύξηση του μεγέθους του πέους είναι απολύτως ασφαλείς και αποτελεσματικές, εφόσον εφαρμόζονται σε οργανωμένη κλινική και από εξειδικευμένο χειρουργό. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη αποθεραπεία και δεν επηρεάζουν το στυτικό μηχανισμό.

  Ποια η διαδικασία χειρουργικής τεχνικής επιμήκυνσης πέους;

  Η επιμήκυνση του πέους επιτυγχάνεται με την αλλαγή της αναλογίας του ανατομικού έσω φαλλού με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και το ορατό τμήμα. Αυτή η αλλαγή πραγματοποιείται με την απελευθέρωση του έσω τμήματος, το οποίο συνδέεται με το ηβικό οστό. Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει είναι πως ο χειρουργός αλλάζει την αναλογία του έσω και του έξω πεϊκού σώματος, τέμνοντας τους συνδέσμους εκείνους που συνδέουν το πέος με το ηβικό οστό και αφήνοντας να φανεί με τον τρόπο αυτό το τμήμα εκείνο του ανδρικού μορίου το οποίο πριν βρισκόταν «κρυμμένο» μέσα στο σώμα.

  Μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως μιλάμε για ένα λεπτό χειρουργείο, το οποίο όμως είναι εξαιρετικά ασφαλές και δεν κρύβει ιδιαίτερους κινδύνους για επιπλοκές, καθώς δεν αγγίζει καθόλου το στυτικό μηχανισμό ή την ουρήθρα. Η συγκεκριμένη τεχνική κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σήμερα τεχνικές Αυξητικής Πέους.

  Φυσικά, όταν το πρόβλημα του μήκους έχει να κάνει με το σχήμα του πέους, δηλαδή όταν έχουμε ένα καμπυλωτό πέος που λόγω της καμπύλης του φαίνεται μικρότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα, τότε ο χειρουργός θα προχωρήσει σε ευθειασμό του μορίου, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό του μήκος.

  Ποια η χειρουργική τεχνική πάχυνσης πέους;

  Η Αυξητική Πέους όμως μπορεί να αφορά και στην αύξηση του πάχους του ανδρικού μορίου, παράλληλα ή ανεξάρτητα από το μήκος του. Εδώ η τεχνική αφορά πια στην αύξηση της περιμέτρου του πέους, το οποίο γίνεται πιο χονδρό και στιβαρό, αλλά και πιο αποτελεσματικό στην ικανοποίηση των συντρόφων.

  Η αύξηση του πάχους μπορεί να επιτευχθεί με την προσθήκη αυτόλογων μοσχευμάτων, δηλαδή μοσχευμάτων από το ίδιο το σώμα του άνδρα, ή με την εφαρμογή ειδικών για τη συγκεκριμένη χρήση fillers. Στην πρώτη περίπτωση το αυτόλογο υλικό που επιλέγεται συνήθως είναι το λίπος, που λαμβάνεται στον ίδιο χειρουργικό χρόνο με ελάχιστα επεμβατική τεχνική λιποαναρρόφησης, και τοποθετείται εκ νέου με ειδική μέθοδο στο ανδρικό μόριο ώστε να αυξηθεί η περίμετρός του.

  Η σωστή τεχνική έγχυσης του λίπους είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο, καθώς το λίπος έχει την τάση να απορροφάται από τον οργανισμό. Άλλο υλικό που χρησιμοποιείται για την αύξηση του πάχους του ανδρικού μορίου είναι ειδικά fillers, τα οποία δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα που μπορούν να έχουν διάρκεια ως και 18 μήνες.

  Γενικά η αύξηση της περιμέτρου του πέους δεν είναι απαραίτητο να γίνεται σε συνδυασμό με την επιμήκυνση, εάν και συνηθίζεται ο συνδυασμός των τεχνικών.

  Ποιες είναι οι επιπλοκές της χειρουργικής τεχνικής πάχυνσης πεους;

  Η Αυξητική Πέους είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο στις εν λόγω τεχνικές χειρουργό, ώστε να είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς. Γενικά, ακριβώς επειδή η επέμβαση δεν παρεμβαίνει σε επίπεδο ουροποιητικού συστήματος και στυτικών μηχανισμών, θεωρείται απλή και χωρίς μεγάλες πιθανότητες επιπλοκών.

  Στις μετεγχειρητικές επιπλοκές βιβλιογραφικά αναφέρονται το οίδημα, το αιμάτωμα, η ήπια φλεγμονή και σπάνια η σοβαρότερη φλεγμονή. Όλες οι παραπάνω επιπλοκές προλαμβάνονται με προληπτική αντιβιοτική αγωγή και μεγάλη προσοχή στη διεχγειρητική διαδικασία. Πόνος σπάνια αναφέρεται από τους ασθενείς και η αποθεραπεία είναι πολύ ήπια.

  Ποιοι είναι ιδανικοί υποψήφιοι για αυξητική πέους;

  Η Αυξητική Πέους, όπως και κάθε άλλη αισθητική ανδρολογική επέμβαση, απευθύνεται σε ενήλικές, υγιείς άνδρες με ρεαλιστικές προσδοκίες για τα αποτελέσματα του χειρουργείου σε σχέση με την εικόνα αλλά και τη ζωή τους.

  Αφορά σε κάθε άνδρα που αντιμετωπίζει προβλήματα στη σεξουαλική του ζωή, λόγω της χαμηλής αυτοπεποίθησης που του προκαλεί το μέγεθος του μορίου του, σε άνδρες που θα ήθελαν ένα μεγαλύτερο πέος είτε σε μήκος είτε σε πάχος, σε άνδρες με καμπυλωτό πέος που απαιτεί ευθειασμό, καθώς και σε άνδρες που το μέγεθος του πέους τους είναι η αιτία της πεσμένης ψυχολογίας και της χαμηλής τους αυτοεκτίμησης σε διάφορες πτυχές της ζωής τους.

  Στο Ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού

  Σε κάθε αισθητική χειρουργική επέμβαση, το χέρι, η προσέγγιση, η τέχνη, η γνώση και η αξιοπιστία του πλαστικού χειρουργού παίζουν τεράστιο ρόλο τόσο στην τελική έκβαση όσο και στην ασφάλεια του χειρουργείου.

  Η επιλογή πλαστικού χειρουργού πρέπει να γίνεται με γνώμονα τόσο τα αντικειμενικά κριτήρια του επιστήμονος, όπως οι σπουδές του, οι πιστοποιήσεις και οι επιτυχίες του, όσο και την αίσθηση που αποκομίζει κανείς από την επαφή μαζί του. Η σχέση που θα αναπτύξουμε με το γιατρό μας πρέπει να είναι μία σχέση εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού.

  Στο Πρώτο Ραντεβού με τον Πλαστικό Χειρουργό

  Στην πρώτη επίσκεψη στο ιατρείου του πλαστικού χειρουργού θα πρέπει να συζητήσουμε τους λόγους που μας φέρνουν εκεί, να εκθέσουμε τα προβλήματα για τα οποία ζητούμε τη βοήθειά του και να τον αφήσουμε να μας εξηγήσει αναλυτικά τι ενδείκνυται για τη δική μας συγκεκριμένη περίπτωση. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και από τον πλαστικό χειρουργό του.

  Στο ραντεβού αυτό ο γιατρός θα λάβει το πλήρες ιστορικό μας και θα μας εξηγήσει αναλυτικά τη διαδικασία, τις λεπτομέρειες, τις πιθανές επιπλοκές, την μετεγχειρητική πορεία και το αποτέλεσμα που μπορούμε να περιμένουμε από την επέμβαση πλαστικής χειρουργικής που επιθυμούμε. Επίσης, θα μας δείξει περιστατικά ανάλογα με τα δικά μας, και το αποτέλεσμά τους τόσο άμεσα μετεγχειρητικά όσο και μακροπρόθεσμα.

  Ερωτήσεις που Πρέπει να Κάνω στον Εαυτό μου

  Είναι η επέμβαση πλαστικής χειρουργικής αυτό που πραγματικά θέλω;
  Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν είσαι πραγματικά έτοιμος/η για μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

  -Είμαι σωματικά υγιής, τρώω σωστά και δεν καπνίζω;
  -Είμαι έτοιμος/η να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής μου, όπως η διακοπή του καπνίσματος, για να προβώ στη χειρουργική μου επέμβαση;
  -Έχω ρεαλιστικές προσδοκίες για τα αποτελέσματα της επέμβασης;
  -Θέλω να κάνω την επέμβαση για τον εαυτό μου ή για ευχαριστήσω κάποιον άλλον;
  -Έχω δαπανήσει τον απαραίτητο χρόνο για να μάθω λεπτομέρειες για την πλαστική χειρουργική και για να εξετάσω τα προσόντα και τις δεξιότητες των πλαστικών χειρουργών;
  -Έχω ενημερώσει τον πλαστικό χειρουργό μου για την πλήρη ιατρική μου κατάσταση, τις πιθανές μου αλλεργίες σε φάρμακα και τις ιατρικές θεραπείες που έχω κάνει (συμπεριλαμβανομένων των fillers, των θεραπειών αναδιαμόρφωσης προσώπου και του Botox);
  -Είμαι έτοιμος/η να κάνω ό,τι χρειάζεται, ώστε να διασφαλίσω την επιτυχία της επέμβασής μου;
  -Γνωρίζω τα επακόλουθα της επέμβασης και το χρόνο αποθεραπείας;

  • Έχω έναν υπεύθυνο ενήλικα να με φροντίσει για τουλάχιστον 24 ώρες (ή όσο συνιστάται) μετά από την επέμβαση;
  • Έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις μου και λυθεί όλες οι απορίες μου σε σχέση με την επέμβαση από τον πλαστικό χειρουργό μου;
  • Έχω διαβάσει, κατανοήσει και υπογράψει τα έγγραφα συγκατάθεσης για την επέμβασή μου;