fbpx

Renuvion και Κοιλιά

Η πιο ήπια επεμβατική τεχνική για όμορφη και σφικτή κοιλιά.

Home » SERVICES » BODY » BODY / MEN » Renuvion και Κοιλιά

Useful Info

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ : 2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 1 ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ : ΤΟΠΙΚΗ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΝΟΥ : ΧΑΜΗΛΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


  Σύσφιξη της κοιλιάς με Renuvion

  Η κοιλιά αποτελεί μία από τις περιοχές που εμφανίζουν πιο συχνά και πιο εντατικά χαλάρωση, καθώς είναι μία από τις βασικές λιποαποθήκες του σώματος σε τεράστιο ποσοστό ανθρώπων, ενώ οι εγκυμοσύνες και οι μεγάλες αυξομειώσεις βάρους σίγουρα δεν βοηθούν στη διατήρηση μίας επίπεδης και σφικτής κοιλιάς. Η τεχνολογία Renuvion μπορεί να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμη και να «αντικαταστήσει», ως ένα βαθμό, την κοιλιοπλαστική, ανάλογα πάντα με την περίπτωση.

  Πώς λειτουργεί το Renuvion;

  Όταν εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα η τεχνολογία Renuvion κάνει πραγματικά «θαύματα» στο κομμάτι της σύσφιξης του δέρματος. Λειτουργεί με την δύναμη του αερίου ηλίου το οποίο, αφού ενεργοποιηθεί με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων, εφαρμόζεται στην περιοχή επιτρέποντας μία πολύ στοχευμένη ροή ψυχρής ενέργειας πλάσματος. Αυτό το φαινόμενο, γνωστό και ως Dual Thermal Effect, χρησιμοποιεί ήπια κύματα για να μετατρέψει το ήλιο, ένα αέριο δηλαδή, σε ψυχρό ατμοσφαιρικό πλάσμα. Το ήλιο χρησιμοποιείται γιατί μπορεί να μετατραπεί σε πλάσμα με πολύ μικρή ποσότητα ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι μία μορφή ενέργειας που συνοδεύεται από μοναδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά στη δυνατότητά του να θερμάνει και να ψύξει τους ιστούς σχεδόν ταυτόχρονα, προσφέροντας έτσι εντυπωσιακή σύσφιξη στο δέρμα χωρίς να προκαλεί βλάβη στους ιστούς. Το Renuvion λοιπόν είναι το εξελιγμένο εκείνο σύστημα που συνδυάζει το ψυχρό πλάσμα ηλίου με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων. Ο μαγικός συνδυασμός πλάσμα ηλίου και ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει απίστευτα στοχευμένη και ελεγχόμενη δράση, έτσι ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει μέγιστη αποτελεσματικότητα με μίνιμουμ πιθανότητα επιπλοκών.

  Renuvion στην Κοιλιά

  Μέχρι τώρα όλοι πιστεύαμε πως ο μόνος τρόπος να αντιστραφεί η εικόνα της εκτεταμένης χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς είναι η κοιλιοπλαστική, το οποίο φυσικά και ισχύει, όμως πλέον υπάρχει και μία λιγότερο επεμβατική «εναλλακτική», που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την κατάσταση. Η τεχνολογία Renuvion λοιπόν μπορεί να βελτιώσει εντυπωσιακά, ή ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις και να εξαλείψει, τη δερματική χαλάρωση σε ολόκληρη την κοιλιά στο πλαίσιο μίας ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας. Αυτό πραγματοποιείται χωρίς γενική αναισθησία και χωρίς τομές και ράμματα, αφού η ειδική κεφαλή του Renuvion εισάγεται κάτω από το δέρμα, όπου και προκαλεί ρίκνωση των ιστών με αποτέλεσμα την ορατή σύσφιξη, μέσα από μία ελάχιστη οπή. Φυσικά είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως με την τεχνική αυτή δεν είναι δυνατόν να απομακρυνθούν οι ραγάδες ή η μεγάλη περίσσεια δέρματος, όπου απαιτείται πλέον εκτομή του δέρματος που περισσεύει κατά τη διαδικασία μίας κοιλιοπλαστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως το Renuvion μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά της λιποαναρρόφησης στην περιοχή της κοιλιάς, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της χαλάρωσης μετά την απομάκρυνση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους.

  Εμφανή Αποτελέσματα

  Η ενέργεια του Renuvion δρα κάτω από το χαλαρωμένο δέρμα και μάλιστα σε διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και το αποτέλεσμα που θέλει να επιτύχει ο πλαστικός χειρουργός. Η δερματική χαλάρωση βελτιώνεται αισθητά από τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες και το δέρμα σε όλη την περιοχή εφαρμογής εμφανίζεται ανανεωμένο, σφριγηλό και φρέσκο, με βελτιωμένη υφή και αυξημένη ελαστικότητα. Στην περίπτωση συνδυασμού του Renuvion με την εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακόμη και μία γραμμωμένη κοιλιά με σμιλευμένους κοιλιακούς. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επέμβαση, οπότε και κορυφώνονται, και μετά διαρκούν για πολλά χρόνια.

  Ιδανικός Υποψήφιος

  Η ελάχιστα επεμβατική τεχνική Renuvion, όταν εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς, δίνει λύση σε άτομα που θα ήθελαν μία πιο σφριγηλή κοιλιά και καλύτερο δερματικό τόνο. Η μέθοδος βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του χαλαρωμένου, ακόμη και του «κρεμασμένου», δέρματος και χαρίζει μία σφικτή και νεανική επιδερμίδα στην κοιλιά σε άτομα με μικρού ή μέτριου βαθμού πρόβλημα. Το Renuvion είναι ιδανικό για άτομα με καλό σωματικό βάρος και επίπεδη κοιλιά, αλλά εγκατεστημένη δερματική χαλάρωση, που χαλάει τη συνολική τους εικόνα και θα επιθυμούσαν να λύσουν το πρόβλημα, αλλά δεν θα ήθελαν να μπουν στην διαδικασία μίας κοιλιοπλαστικής. Σε περιπτώσεις με έντονες ραγάδες και μεγάλη περίσσεια δέρματος, η κοιλιοπλαστική παραμένει η μόνη ουσιαστικά επέμβαση εκλογής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το Renuvion δεν θα βελτιώσει την εικόνα της χαλάρωσης.