fbpx

Vaser lipo 4D – HD

Η πιο εξελιγμένη, ελαχίστως επεμβατική, τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής.

Home » SERVICES » BODY » BODY / MEN » VASER LIPO 4D – HD

Useful Info

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ : 2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 1 ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ–ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΟΡΣΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ : ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΝΟΥ : ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΧΑΜΗΛΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


  Τι είναι η λιποαναρρόφηση;

  Η λιποαναρρόφηση αποτελεί μία από τις παλαιότερες και πλέον δημοφιλείς τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής, καθώς η απαλλαγή από το τοπικά συσσωρευμένο λίπος που ανθίσταται σθεναρά σε κάθε μορφής δίαιτα και άσκηση αποτελούσε πάντα μία βασική απαίτηση που καλούνταν να ικανοποιήσουν οι πλαστικοί χειρουργοί. Μέσα στα χρόνια έχουν αναπτυχθεί πολλές διαφορετικές τεχνικές λιποαναρρόφησης, καθώς πάντα το ζητούμενο ήταν το όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα με την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία για τον άνδρα ή τη γυναίκα που επιθυμούσε την επέμβαση.

  Με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των ανθρώπων, η χειρουργική επιστήμη πέρασε από την κλασσική λιποαναρρόφηση σε πολύ λιγότερο επεμβατικές διαδικασίες με πιο ήπιες αποθεραπείες, μέσα από νέες κάνουλες και υποβοηθούμενες τεχνικές, ενώ σιγά σιγά έκανε την εμφάνισή της και η λεγόμενη «λιπογλυπτική», η οποία όχι απλώς απομακρύνει το ανεπιθύμητο λίπος, αλλά ταυτόχρονα σμιλεύει το σώμα και το κάνει συνολικά πιο αρμονικό, συχνά μαζί με τη βοήθεια της λιπομεταφοράς.

  Ποια τα πλεονεκτήματα του vaser lipo hd;

  Σήμερα η πλέον εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής ακούει στο όνομα Vaser HD, μία πρωτοποριακή τεχνική που ουσιαστικά φέρνει το «αύριο» της επέμβασης αυτής στο «σήμερα». Βασικό χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του Vaser HD αποτελεί ο ελάχιστα επεμβατικός του χαρακτήρας, που πάντα στα χέρια του απολύτως εξειδικευμένου στη χρήση του πλαστικού χειρουργού κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη, πιο άμεση, πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματική και με μικρότερη ανάγκη για αποθεραπεία.

  Ποια είναι η διαδικασία της λιποαναρρόφησης vaser lipo hd;

  Το εξελιγμένο σύστημα Vaser HD ουσιαστικά προσφέρει τα αποτελέσματα της πιο σύγχρονης μορφής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, αλλά με τον πιο ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Το «μυστικό» της επιτυχίας του βασίζεται σε δύο παράγοντες: τη χρήση των υπερήχων και τις εξαιρετικά λεπτές και εύκαμπτες μικρο-κάνουλες που διαθέτει.

  Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν το χειρισμό του συστήματος από έναν απόλυτα εξειδικευμένο στη λεπτή και ευαίσθητη φύση του πλαστικό χειρουργό, που θα έχει σχεδιάσει λεπτομερώς την επέμβαση και θα έχει μελετήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε σώματος που έχει μπροστά του. Ο πλαστικός χειρουργός λοιπόν εισάγει τις εξαιρετικά λεπτές μικρο-κάνουλες του συστήματος μέσα από 2 ελάχιστες τομές (των 2mm) στην υπό θεραπεία περιοχή και με την ενέργεια των υπερήχων ρευστοποιεί το τοπικά συσσωρευμένο λίπος.

  Έτσι το ρευστοποιημένο πλέον ανεπιθύμητο λίπος απομακρύνεται από το σώμα μέσα από τις λεπτές αυτές κάνουλες με τρόπο πολύ πιο ατραυματικό, κάτι που αυξάνει αυτόματα την ασφάλεια και μειώνει το χρόνο αποθεραπείας.

  Ποια τα αποτελέσματα λιποαναρρόφησης με vaser lipo hd;

  Παράλληλα, τοVaser HD προσφέρεται ιδανικά και για λιπογλυπτική, αφού οι λεπτές και εύκαμπτες μικρο-κάνουλες λειτουργούν ως εργαλεία γλυπτικής που δίνουν τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να σμιλεύσει το σώμα και τους μύες στην περιοχή εφαρμογής, δημιουργώντας γραμμώσεις εκεί που πριν δεν υπήρχαν. Επίσης, λόγω της θερμότητας που εκλύεται κάτω από δέρμα κατά την εφαρμογή παρατηρείται κινητοποίηση των ινοβλαστών για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, κάτι που συνεπάγεται ελαφρά σύσφιξη της επιδερμίδας.

  Τέλος, το ανεπιθύμητο λίπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, με τη διαδικασία της λιπομεταφοράς, για να προσδώσει ο χειρουργός όγκο σε περιοχές που παρουσιάζουν έλλειψη, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα σώμα χωρίς τοπικό πάχος αλλά και με τις σωστές αναλογίες στα σωστά σημεία. Από όλα τα παραπάνω είναι σαφές πως το Vaser HD έχει μοναδικά πλεονεκτήματα, όμως απαιτεί απόλυτα εξατομικευμένο σχεδιασμό από τον έμπειρο στη χρήση του χειρουργό για μέγιστα αποτελέσματα με μίνιμουμ ταλαιπωρία και αποθεραπεία.

  Ερωτήσεις που Πρέπει να Κάνω στον Εαυτό μου

  Είναι η επέμβαση πλαστικής χειρουργικής αυτό που πραγματικά θέλω;
  Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν είσαι πραγματικά έτοιμος/η για μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

  -Είμαι σωματικά υγιής, τρώω σωστά και δεν καπνίζω;
  -Είμαι έτοιμος/η να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής μου, όπως η διακοπή του καπνίσματος, για να προβώ στη χειρουργική μου επέμβαση;
  -Έχω ρεαλιστικές προσδοκίες για τα αποτελέσματα της επέμβασης;
  -Θέλω να κάνω την επέμβαση για τον εαυτό μου ή για ευχαριστήσω κάποιον άλλον;
  -Έχω δαπανήσει τον απαραίτητο χρόνο για να μάθω λεπτομέρειες για την πλαστική χειρουργική και για να εξετάσω τα προσόντα και τις δεξιότητες των πλαστικών χειρουργών;
  -Έχω ενημερώσει τον πλαστικό χειρουργό μου για την πλήρη ιατρική μου κατάσταση, τις πιθανές μου αλλεργίες σε φάρμακα και τις ιατρικές θεραπείες που έχω κάνει (συμπεριλαμβανομένων των fillers, των θεραπειών αναδιαμόρφωσης προσώπου και του Botox);
  -Είμαι έτοιμος/η να κάνω ό,τι χρειάζεται, ώστε να διασφαλίσω την επιτυχία της επέμβασής μου;
  -Γνωρίζω τα επακόλουθα της επέμβασης και το χρόνο αποθεραπείας;

  • Έχω έναν υπεύθυνο ενήλικα να με φροντίσει για τουλάχιστον 24 ώρες (ή όσο συνιστάται) μετά από την επέμβαση;
  • Έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις μου και λυθεί όλες οι απορίες μου σε σχέση με την επέμβαση από τον πλαστικό χειρουργό μου;
  • Έχω διαβάσει, κατανοήσει και υπογράψει τα έγγραφα συγκατάθεσης για την επέμβασή μου;