fbpx

Μηριοπλαστική με Renuvion

Εντυπωσιακή βελτίωση της εικόνας των μηρών, σύσφιξη και ανόρθωση χωρίς τομές.

Home » SERVICES » BODY » BODY / WOMEN » Μηριοπλαστική με Renuvion
VASER LIPO 4D - HD

Useful Info

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ : 2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 1 ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ : ΤΟΠΙΚΗ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΝΟΥ : ΧΑΜΗΛΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


  Σφικτοί μηροί με Renuvion

  Η μηριοπλαστική είναι η επέμβαση εκείνη της πλαστικής χειρουργικής που βελτιώνει την εικόνα των μηρών και χαρίζει πόδια καλοσχηματισμένα, σφικτά και θελκτικά. Η επέμβαση είναι αρκετά απλή και χωρίς ιδιαίτερα βαριά αποθεραπεία ή ταλαιπωρία, όμως αφήνει εκτεταμένες τομές, κυρίως στην έσω επιφάνεια των μηρών. Το επαναστατικό σύστημα Renuvion έρχεται να αντιστρέψει αυτήν την εικόνα με μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και χωρίς τομές και σημάδια.

  Πώς λειτουργεί το Renuvion;

  Όταν εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα η τεχνολογία Renuvion κάνει πραγματικά «θαύματα» στο κομμάτι της σύσφιξης του δέρματος. Λειτουργεί με την δύναμη του αερίου ηλίου το οποίο, αφού ενεργοποιηθεί με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων, εφαρμόζεται στην περιοχή επιτρέποντας μία πολύ στοχευμένη ροή ψυχρής ενέργειας πλάσματος. Αυτό το φαινόμενο, γνωστό και ως Dual Thermal Effect, χρησιμοποιεί ήπια κύματα για να μετατρέψει το ήλιο, ένα αέριο δηλαδή, σε ψυχρό ατμοσφαιρικό πλάσμα. Το ήλιο χρησιμοποιείται γιατί μπορεί να μετατραπεί σε πλάσμα με πολύ μικρή ποσότητα ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι μία μορφή ενέργειας που συνοδεύεται από μοναδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά στη δυνατότητά του να θερμάνει και να ψύξει τους ιστούς σχεδόν ταυτόχρονα, προσφέροντας έτσι εντυπωσιακή σύσφιξη στο δέρμα χωρίς να προκαλεί βλάβη στους ιστούς. Το Renuvion λοιπόν είναι το εξελιγμένο εκείνο σύστημα που συνδυάζει το ψυχρό πλάσμα ηλίου με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων. Ο μαγικός συνδυασμός πλάσμα ηλίου και ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει απίστευτα στοχευμένη και ελεγχόμενη δράση, έτσι ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει μέγιστη αποτελεσματικότητα με μίνιμουμ πιθανότητα επιπλοκών.

  Renuvion στους Μηρούς

  Η επέμβαση της μηριοπλαστικής είναι συνήθως μέρος της αποκατάστασης από ένα βαριατρικό χειρουργείο και κάποιες φορές εμπίπτει και στο πλαίσιο ενός Mummy Makeover, ενώ πιο σπάνια πραγματοποιείται και μεμονωμένα. Σήμερα τα πράγματα απλοποιούνται σημαντικά, χάρη στην εξελιγμένη τεχνική Renuvion που προκαλεί εντατική σύσφιξη στην έσω και την έξω, εάν απαιτείται, επιφάνεια των μηρών και δίνει εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο, και χωρίς τομές, αφού η εισαγωγή της ειδικής κεφαλής γίνεται μέσα από μία ελάχιστη οπή. Η ενέργεια του Renuvion δρα σε πολλαπλά επίπεδα και βαθύτερα και πιο επιφανειακά, ώστε να επιτευχθεί και σύσφιξη της επιδερμίδας και ανόρθωση εκ των έσω, με αποτέλεσμα ένα όμορφο και καλοσχηματισμένο πόδι. Σε περίπτωση που απαιτείται και απομάκρυνση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, η τεχνική συνδυάζεται με την εξελιγμένη λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική Vaser. Είναι εύκολα κατανοητό πως, εάν απαιτείται οπωσδήποτε και εκτομή δέρματος, αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά μόνο με μηριοπλαστική.

  Εμφανή Αποτελέσματα

  Η πρωτοπορία της εξελιγμένης τεχνικής Renuvion είναι πως δρα απολύτως στοχευμένα στη ρίζα του προβλήματος, δηλαδή κάτω από το δέρμα. Στην περίπτωση των μηρών η σύσφιξη είναι εντατική και σε πολλαπλά επίπεδα, προκειμένου να επιτευχθεί και ανόρθωση στην περιοχή. Η δερματική χαλάρωση βελτιώνεται αισθητά από τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες με βελτιωμένη υφή και αυξημένη ελαστικότητα, ενώ οι μηροί παρουσιάζονται παράλληλα πιο λεπτοί και κάπως σμιλευμένοι. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επέμβαση, οπότε και κορυφώνονται, και μετά διαρκούν για πολλά χρόνια.

  Ιδανικός Υποψήφιος

  Κάθε άτομο με χαλάρωση στην περιοχή των μηρών είναι κατάλληλος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη ελάχιστα επεμβατική τεχνική του Renuvion, όμως τα μέγιστα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε μικρού και μετρίου βαθμού χαλάρωση, χωρίς μεγάλη εναπόθεση λίπους στην περιοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βελτιωθεί σημαντικά και η εικόνα μίας εκτεταμένης χαλάρωσης. Ο συνδυασμός με την τεχνική Vaser σίγουρα θα δώσει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού ο πλαστικός χειρουργός θα μπορέσει να σμιλεύσει το πόδι. Η μηριοπλαστική καθίσταται αναντικατάστατη, μόνο εφόσον κρίνεται απαραίτητη η αφαίρεση δέρματος.