fbpx

Renuvion και Back Rolls

Η πιο αποτελεσματική λύση για απαλλαγή από τις «δίπλες» στην πλάτη χωρίς τομές.

Home » SERVICES » BODY » BODY / WOMEN » Renuvion και Back Rolls

Useful Info

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ : 2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 1 ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ : ΤΟΠΙΚΗ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΝΟΥ : ΧΑΜΗΛΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


  Τέλος στα Back Rolls με Renuvion

  Η πλάτη αποτελεί παραδοσιακά μία περιοχή στην οποία δεν τείνουμε να δίνουμε και ιδιαίτερη προσοχή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν παρουσιάζει κι αυτή τα δικά της αισθητικά προβλήματα. Το πιο σύνηθες θέμα της πλάτης είναι τα λεγόμενα «παχάκια» και οι «δίπλες», πιο γνωστά ως back rolls, που εμφανίζονται όταν κουμπώνουμε το μαγιό ή το σουτιέν μας, ή και χωρίς να κάνουμε κάτι από τα παραπάνω. Η χαλάρωση και το τοπικό πάχος στην περιοχή αυτή είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν με άσκηση, καθώς είναι πολύ συγκεκριμένες οι ασκήσεις που απαιτούνται και δεν δίνουν ούτε άμεσα ούτε και πολύ θεαματικά αποτελέσματα, αφού εφόσον το δέρμα χαλαρώσει η άσκηση δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να το βοηθήσει. Η τεχνολογία Renuvion μπορεί να προσφέρει μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της πλάτης, ακόμη και να εξαφανίσει τα back rolls, στο πλαίσιο μίας ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας.

  Πώς λειτουργεί το Renuvion;

  Όταν εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα η τεχνολογία Renuvion κάνει πραγματικά «θαύματα» στο κομμάτι της σύσφιξης του δέρματος. Λειτουργεί με την δύναμη του αερίου ηλίου το οποίο, αφού ενεργοποιηθεί με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων, εφαρμόζεται στην περιοχή επιτρέποντας μία πολύ στοχευμένη ροή ψυχρής ενέργειας πλάσματος. Αυτό το φαινόμενο, γνωστό και ως Dual Thermal Effect, χρησιμοποιεί ήπια κύματα για να μετατρέψει το ήλιο, ένα αέριο δηλαδή, σε ψυχρό ατμοσφαιρικό πλάσμα. Το ήλιο χρησιμοποιείται γιατί μπορεί να μετατραπεί σε πλάσμα με πολύ μικρή ποσότητα ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι μία μορφή ενέργειας που συνοδεύεται από μοναδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά στη δυνατότητά του να θερμάνει και να ψύξει τους ιστούς σχεδόν ταυτόχρονα, προσφέροντας έτσι εντυπωσιακή σύσφιξη στο δέρμα χωρίς να προκαλεί βλάβη στους ιστούς. Το Renuvion λοιπόν είναι το εξελιγμένο εκείνο σύστημα που συνδυάζει το ψυχρό πλάσμα ηλίου με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων. Ο μαγικός συνδυασμός πλάσμα ηλίου και ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει απίστευτα στοχευμένη και ελεγχόμενη δράση, έτσι ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει μέγιστη αποτελεσματικότητα με μίνιμουμ πιθανότητα επιπλοκών.

  Renuvion στην Πλάτη

  Τα back rolls είναι ουσιαστικά λιπώδεις μάζες που διπλώνουν λόγω του χαλαρωμένου δέρματος στην περιοχή. Ο καθαρά χειρουργικός τρόπος να αναστραφεί αυτή η αντιαισθητική εικόνα είναι μία επεμβατική τεχνική γνωστή και ως «ανόρθωση πλάτης» που αφαιρεί το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και την περίσσεια δέρματος, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα, αλλά δεν είναι και τόσο δημοφιλής, καθώς αφήνει πίσω μία οριζόντια τομή στη γραμμή του σουτιέν. Η τεχνολογία Renuvion έρχεται να βελτιώσει εντυπωσιακά την εικόνα στην περιοχή της πλάτης, συσφίγγοντας εκ των έσω το χαλαρωμένο δέρμα και εξαλείφοντας ουσιαστικά τις λιπώδεις δίπλες, στο πλαίσιο μίας ελάχιστα επεμβατικής διαδικασίας, χωρίς γενική αναισθησία και χωρίς τομές και ράμματα, αφού η ειδική κεφαλή του συστήματος Renuvion εισχωρεί κάτω από το δέρμα, όπου και προκαλεί ρίκνωση των ιστών με αποτέλεσμα την ορατή σύσφιξη, μέσα από μία ελάχιστη οπή. Στην περίπτωση φυσικά που η τοπική συσσώρευση λίπους είναι πολύ μεγάλη θα χρειαστεί και η συνδρομή της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής λιποαναρρόφησης Vaser για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ενώ, εάν η εκτομή της περίσσειας δέρματος κρίνεται απολύτως απαραίτητη, τότε πλέον η κλασσική χειρουργική προσέγγιση αποτελεί μονόδρομο.

  Εμφανή Αποτελέσματα

  Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, ιδίως εάν μιλάμε για μικρής έκτασης και ήπιου βαθμού πρόβλημα, αφού η απόλυτα στοχευμένη και εν τω βάθει δράση του Renuvion συσφίγγει εντυπωσιακά το δέρμα και οι λεγόμενες «δίπλες» συρρικνώνονται και εξομαλύνονται σημαντικά. Το πρωτοπόρο είναι πως η ενέργεια του Renuvion δρα κάτω από το χαλαρωμένο δέρμα σε διαφορετικά επίπεδα, ώστε ο πλαστικός χειρουργός να μπορεί να παρέμβει σε διαφορετικά δερματικά στρώματα, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και το αποτέλεσμα που θέλει να επιτύχει. Η δερματική χαλάρωση βελτιώνεται αισθητά από τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες και το δέρμα σε όλη την περιοχή εφαρμογής εμφανίζεται ανανεωμένο, σφριγηλό και φρέσκο, με βελτιωμένη υφή και αυξημένη ελαστικότητα.

  Ιδανικός Υποψήφιος

  Όταν το ζητούμενο είναι η βελτίωση ή ακόμη και η εξάλειψη των back rolls, το Renuvion είναι σε θέση να αποτελέσει μία εξαιρετική εναλλακτική του παραδοσιακού χειρουργείου. Απευθύνεται σε άτομα που, λόγω μεγάλων αυξομειώσεων βάρους, κακής ποιότητας δέρματος ή και απλά λόγω ηλικίας, παρουσιάζουν λιπώδεις «δίπλες» πάνω και κάτω από το πίσω μέρος της οριζόντιας πλευράς του στηθόδεσμου και θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτές. Εννοείται πως καμία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα πολύ εκτεταμένο πρόβλημα, όπως υπερβολική εναπόθεση λίπους και τεράστια χαλάρωση στην περιοχή, τα οποία για να αντιμετωπιστούν θα χρειαστούν ένα παραδοσιακό χειρουργείο για να απομακρυνθεί η περίσσεια δέρματος. Ο συνδυασμός του Renuvion με την τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ακόμη μεγαλύτερη γκάμα περιπτώσεων, ενώ το Renuvion ως μεμονωμένη τεχνική μπορεί να δώσει άριστα αποτελέσματα σε μικρού ή μετρίου βαθμού χαλάρωση με μικρή εναπόθεση λίπους στην περιοχή.