fbpx

Nanolift με την τεχνολογία Argon Plasma

Η ελάχιστα επεμβατική τεχνική για εντυπωσιακή ανανέωση του προσώπου και του λαιμού.

Home » SERVICES » FACE » NANOLIFT

Useful Info

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ : 2 ΩΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 1 ΕΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΝΟΥ : ΧΑΜΗΛΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ


  Σχετικά Άρθρα

  Ολική Ανανέωση

  Ανόρθωση προσώπου με Argon Plasma

  Nanolift με την τεχνολογία Argon PlasmaΠρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει να δώσει σήμερα η πλαστική χειρουργική στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής ανανέωσης προσώπου. Η τεχνική Argon Plasma μπορεί ακόμη και να «αντικαταστήσει» το facelift για κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων ή να παρατείνει την ανάγκη για ένα full facelift για μεγάλο διάστημα. Δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ολόκληρο το πρόσωπο, αλλά και στην παραδοσιακά «δύσκολη» περιοχή του λαιμού και στην περιοχή κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο).

  Πώς λειτουργεί το Argon Plasma;

  Όταν εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα η τεχνολογία Argon Plasmaκάνει πραγματικά «θαύματα» στο κομμάτι της σύσφιξης του δέρματος. Λειτουργεί με την δύναμη του αερίου ηλίου το οποίο, αφού ενεργοποιηθεί με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων, εφαρμόζεται στην περιοχή επιτρέποντας μία πολύ στοχευμένη ροή ψυχρής ενέργειας πλάσματος. Αυτό το φαινόμενο, γνωστό και ως Dual Thermal Effect, χρησιμοποιεί ήπια κύματα για να μετατρέψει το ήλιο, ένα αέριο δηλαδή, σε ψυχρό ατμοσφαιρικό πλάσμα. Το ήλιο χρησιμοποιείται γιατί μπορεί να μετατραπεί σε πλάσμα με πολύ μικρή ποσότητα ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι μία μορφή ενέργειας που συνοδεύεται από μοναδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά στη δυνατότητά του να θερμάνει και να ψύξει τους ιστούς σχεδόν ταυτόχρονα, προσφέροντας έτσι εντυπωσιακή σύσφιξη στο δέρμα χωρίς να προκαλεί βλάβη στους ιστούς. Το Argon Plasma λοιπόν είναι το εξελιγμένο εκείνο σύστημα που συνδυάζει το ψυχρό πλάσμα ηλίου με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων. Ο μαγικός συνδυασμός πλάσμα ηλίου και ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει απίστευτα στοχευμένη και ελεγχόμενη δράση, έτσι ώστε να μπορεί να επιτυγχάνει μέγιστη αποτελεσματικότητα με μίνιμουμ πιθανότητα επιπλοκών.

  Argon Plasma στο Πρόσωπο & το Λαιμό

  Η πρωτοποριακή τεχνική Nanolift με την τεχνολογία Argon Plasma ουσιαστικά κάνει πράξη το ελάχιστα επεμβατικό facelift, αφού μπορεί να προσφέρει σύσφιξη, ανόρθωση και εντυπωσιακή βελτίωση της εικόνας και της υφής του δέρματος στο πλαίσιο μία πολύ ήπιας επεμβατικής διαδικασίας, χωρίς τομές, ουλές και ράμματα, αφού η ειδική κεφαλή εισάγεται στο δέρμα μέσα από μία απειροελάχιστη οπή. Το Nanolift με Argon Plasma δεν απαιτεί τις δύσκολες και μακρές αποθεραπείες ενός full facelift, αλλά ταυτόχρονα ανανεώνει συνολικά την εικόνα του προσώπου και του λαιμού, κάνοντας το άτομο να μοιάζει σημαντικά νεότερο, χωρίς σημάδια, έστω και κρυμμένα πίσω από το αυτί ή μέσα στο τριχωτό της κεφαλής. Αποτελεί μία πραγματική επανάσταση στον τομέα του, αφού δρα κάτω από το δέρμα, εκεί που βρίσκεται η πραγματική αιτία της χαλάρωσης και προάγει τη νεοκολλαγονογένεση, με αποτέλεσμα τόσο την άμεση ανανέωση όσο και τη μακροπρόθεσμη βελτίωση.

  Εμφανή Αποτελέσματα

  Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ήδη τις πρώτες μέρες μετά τη διαδικασία, αλλά συνεχίζουν να βελτιώνονται για μήνες μετά την επέμβαση. Το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται, η χαλάρωση γύρω από το στόμα εξαφανίζεται, η περιοχή γύρω από τα μάτια ανανεώνεται, οι λεπτές γραμμές αλλά και οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται εντυπωσιακά, η υφή του δέρματος βελτιώνεται με την επιδερμίδα να είναι πιο ελαστική, πιο φρέσκια και με μοναδική ομοιομορφία, το αντιαισθητικό «κρέμασμα» στο λαιμό εξαλείφεται και συνολικά η όψη του ατόμου φαίνεται χρόνια νεότερη από την βιολογική του ηλικία. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επέμβαση, οπότε και κορυφώνονται, και μετά διαρκούν για πολλά χρόνια.

  Ιδανικός Υποψήφιος

  Η ελάχιστα επεμβατική τεχνική Nanolift με τεχνολογία Argon Plasma είναι ιδανική για όλα εκείνα τα άτομα που θα ήθελαν μία εντυπωσιακή ανανέωση στην εικόνα του προσώπου και του λαιμού τους, όμως είτε δεν είναι ακόμη κατάλληλοι υποψήφιοι για ένα full facelift είτε δεν επιθυμούν να μπουν στη διαδικασία ενός πλήρους χειρουργείου με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη σημαδιών και αποθεραπείας. Η μέθοδος δίνει άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μικρού ή και μετρίου βαθμού χαλάρωση στο πρόσωπο, το λαιμό και το προγούλι, ενώ μπορεί εξαιρετικά να λειτουργήσει και συμπληρωματικά με ένα facelift για finetuning του αποτελέσματος.