Τα Μυστικά του Ωραίου Στήθους

Το στήθος διαχρονικά αποτελούσε και θα αποτελεί ένα ισχυρό σύμβολο θηλυκότητας, αλλά και ένα από τα πιο «ευαίσθητα» σημεία του γυναικείου σώματος, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, καθώς συνδέεται άμεσα με τη αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας και τον τρόπο που την βλέπουν οι άλλοι.

 

Γι’ αυτό ακριβώς και η ενασχόληση με την περιοχή αυτή πρέπει να γίνεται μόνο από πλαστικούς χειρουργούς που είναι εξειδικευμένοι και έχουν εντρυφήσει σε βάθος στο κεφάλαιο «στήθος». Για μία επιτυχημένη πλαστική επέμβαση στήθους, είτε μιλάμε για Αυξητική, είτε για Μειωτική, είτε για Ανόρθωση, είτε φυσικά και για συνδυασμό τους, τρεις είναι οι βασικοί άξονες που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας:

Πρόβλεψη Αποτελέσματος

 

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, μία γυναίκα να ζητά από τον πλαστικό χειρουργό της μία Αυξητική στήθους, χωρίς να μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια το αποτέλεσμα.

 

Όμως, η εξέλιξη των ψηφιακών μέσων όσο και τα ενθέματα νέας γενιάς, καθώς πάντα και η τήρηση των κανόνων της Χρυσής Αναλογίας, εξασφαλίζουν πως κάθε γυναίκα που αποφασίζει να προχωρήσει σε μία πλαστική στήθους θα γνωρίζει εκ των προτέρων με απόλυτη ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο Πλαστικός Χειρουργός, έχοντας στη φαρέτρα του το ειδικό ψηφιακό πρόγραμμα, που του επιτρέπει να δείξει στην υποψήφια στην οθόνη του υπολογιστή πως ακριβώς θα είναι το νέο της στήθος, αλλά και το ειδικό κιτ ενθεμάτων Ιατρείου, που επιτρέπει στη γυναίκα να «προβάρει» το νέο της στήθος και να δει το αποτέλεσμα στον καθρέπτη εκείνη τη στιγμή, είναι σε θέση να εγγυηθεί με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια εκατοστού πως το αποτέλεσμα της επέμβασης θα είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κατάλληλες Τεχνικές

 

Σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες πολλαπλές διαφορετικές τεχνικές όσον αφορά στα χειρουργεία στήθους και μάλιστα κάθε επιτυχημένη τεχνική έχει εμπλουτιστεί με διαφορετικές παραλλαγές, για να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

 

Ο εξειδικευμένος στα χειρουργεία στήθους Πλαστικός Χειρουργός είναι εκείνος που γνωρίζει σε βάθος την ιδιαίτερη ανατομία του στήθους και μπορεί να ακούσει και να «διαβάσει» τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε υποψήφιας, ώστε να επιλέξει την τεχνική εκείνη που θα εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και παράλληλα τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Φυσικό Αποτέλεσμα

 

Ευτυχώς στις μέρες μας η εκτεταμένη γνώση της ανατομίας του στήθους, η τεράστια εξέλιξη της επιστήμης, η συνειδητοποίηση των αρχέγονων κανόνων αρμονίας και η βαθιά αίσθηση ηθικής που χαρακτηρίζει τη νέα γενιά των πλαστικών χειρουργών έχει οδηγήσει στην παγκόσμια τάση της απαίτησης ενός απόλυτα φυσικού αποτελέσματος.

 

Δεν υπάρχει ένα αντικειμενικά ωραίο στήθος για όλες τις γυναίκες, αλλά ένα ιδανικό στήθος για την κάθε μοναδική γυναίκα ξεχωριστά. Επιτυχημένη σήμερα είναι η επέμβαση εκείνη που δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και προσφέρει το στήθος εκείνο που κανείς δεν μπορεί να υποθέσει πως είναι αποτέλεσμα χειρουργείου.

 

Η εφαρμογή των κανόνων της Χρυσής Τομής, εξασφαλίζει πως το στήθος που θα προκύψει θα ταιριάζει τέλεια στη γυναίκα που το φέρει.

 

Η φυσικότητα σήμερα δεν είναι μία παράμετρος, αλλά ο απόλυτα αντικειμενικός στόχος, που ασπάζονται οι επιστήμονες της Αισθητικής Ιατρικής και της πλαστικής χειρουργικής σε όλο τον πλανήτη.