Τελεια Αρμονια

Ιδανικό Στήθος & Αναλογίες

 

Το τέλειο στήθος είναι κάτι που κάθε γυναίκα ονειρεύεται σε κάθε ηλικία. Ένα στήθος πλούσιο, στητό και σφριγηλό. Ένα στήθος θελκτικό και σέξι, όπως αυτά που βλέπουμε στα μοντέλα της Victoria Secret.

 

Όμως ποιο είναι πραγματικά ένα τέλειο στήθος; Γιατί ακόμη και τα στήθη που γυναίκες και άνδρες θαυμάζουμε στα μοντέλα στις φωτογραφήσεις των περιοδικών και στα μεγάλα catwalks δεν είναι ποτέ ίδια. Τέλειο στήθος είναι αυτό που ταιριάζει στις αναλογίες, το ύψος, τα κιλά και τη διάπλαση της κάθε γυναίκας ξεχωριστά. Ένα μεγάλο στήθος δεν είναι απαραιτήτως θελκτικό, όπως αντίστοιχα και ένα μικρό στήθος δεν είναι απαραιτήτως μη θηλυκό.

 

Το στήθος ακολουθεί και αυτό τους δικούς του κανόνες και διέπεται αντίστοιχα από τις αναλογίες της Χρυσής Τομής για κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Τέλειο είναι το στήθος εκείνο που είναι αρμονικό με το σώμα της γυναίκας που το φέρει.

Η Φύση Ξέρει Καλύτερα

 

Η φύση δεν προορίζει το γυναικείο στήθος για φωτογραφήσεις σε περιοδικά, αλλά για την βασική του λειτουργία, δηλαδή τον θηλασμό. Το στήθος δημιουργείται και διαπλάθεται, ώστε το θηλαστικό να μπορέσει να θρέψει τα μικρά του. Στο ρόλο αυτό του στήθους δεν παίζει κανένα ρόλο το σχήμα, η θέση ή το μέγεθος, καθώς οι γαλακτοφόροι αδένες δεν κάνουν τέτοιες διακρίσεις.

 

Όμως διαχρονικά το γυναικείο στήθος υπήρξε κάτι πολύ πιο σημαντικό από όργανο θρέψης, αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί ένα ισχυρό σύμβολο θηλυκότητας και γι’ αυτό ακριβώς το σχήμα, η θέση, το σφρίγος και το μέγεθός του παίζουν τεράστιο ρόλο στη γυναικεία ψυχολογία, αλλά και στη σωματική υγεία, καθώς δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις όπου ένα μεγάλο στήθος δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην πλάτη και τον αυχένα της γυναίκας που το φέρει.

 

Σε αυτές τις περιπτώσεις το μεγάλο στήθος γίνεται από «ευλογία» πηγή προβλημάτων, πόνου, αλλά και συστολής. Οι γυναίκες νιώθουν εγκλωβισμένες σε συγκεκριμένες στυλιστικές επιλογές, καθώς επιθυμούν να μην φαίνονται προκλητικές ακόμη και με το πιο αθώο ντεκολτέ.

 

Σε όλα τα παραπάνω προβλήματα, αλλά και στο εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της Αποκατάστασης μετά από μία Μαστεκτομή, έρχεται να δώσει τη λύση ο εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός. Ο Γιατρός με όπλο του τους κανόνες της Χρυσής Τομής, τις πιο σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής στήθους, τα ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και το υψηλό ήθος και την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά έρχεται να χαρίσει σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας και κάθε μεγέθους το στήθος εκείνο που της αρμόζει.

 

Οι επεμβάσεις της Αυξητικής μαστού, της Ανόρθωσης μαστού, της Μειωτικής μαστού και της Αποκατάστασης μαστού και ο συνδυασμός τους είναι τα μέσα με τα οποία η καθεμιά από εμάς μπορεί να αποκτήσει το ιδανικό της στήθος.