Αυξητικη Μαστου

Πρόκειται για την επέμβαση εκείνη που σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις 5 top επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και διαρκώς εξελίσσεται ως προς τις τεχνικές της, προκειμένου να εξασφαλίζεται το καλύτερο και φυσικότερο αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για την ασθενή. Άλλωστε στις μέρες μας, όπως ισχύει και για τις περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις, το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα να μην φαίνεται πως είναι προϊόν χειρουργείου.

 

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μελέτες είναι κοινώς αποδεκτό πως υπάρχει ένα ιδανικό μέγεθος και σχήμα στήθους για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά, αυτό συνοψίζεται στον κανόνα που θέλει ο άνω πόλος (μέρος τους στήθους πάνω από τη θηλή) να καλύπτει το 40-45% του συνολικού μεγέθους του μαστού, ενώ ο κάτω πόλος (μέρος του στήθους κάτω από τη θηλή) το 55-60%.

 

Η πιο διαδεδομένη αυτή τη στιγμή τεχνική για την επίτευξη του καλύτερου και φυσικότερου αποτελέσματος λέγεται Dual Plane. Ένα από τα βασικά της πλεονεκτήματα, είναι πως η τομή πραγματοποιείται στη φυσική πτυχή κάτω από το μαστό, δεν ξεπερνά τα 4 εκατοστά και άρα είναι ουσιαστικά αόρατη. Σε αυτήν την τεχνική το ένθεμα τοποθετείται σε δύο επίπεδα, εν μέρει κάτω από το μαζικό αδένα και εν μέρει κάτω από το μυ.

 

Η επέμβαση δεν διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα και δεν απαιτείται πάντοτε διανυκτέρευση στην κλινική (αν και συστήνεται). Για τον πρώτο μετεγχειρητικό μήνα θα πρέπει να χρησιμοποιείται ανελλιπώς ειδικός ελαστικός στηθόδεσμος και η επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει ακόμη και 4-5 ημέρες μετά το χειρουργείο.

 

Τα ενθέματα σιλικόνης νέας γενιάς προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια και εγγύηση εφ’ όρου ζωής, ενώ με όλες τις σύγχρονες τεχνικές μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα πάνω μας πριν το χειρουργείο, ώστε να καταλήξουμε στη σωστότερη για εμάς απόφαση.