Mommy Makeover

Mommy Makeover

Ο πλέον πρωτοποριακός και εξατομικευμένος συνδυασμός τεχνικών που θα σου χαρίσει ξανά το «προ παιδιού» σώμα σου.

 

Το σώμα σου δεν είναι ανάγκη να μοιράζεται στην «προ παιδιού» και «μετά παιδί» εποχή του. Διεκδίκησε και απόκτησε ξανά το σώμα σου, ή και την ακόμη πιο βελτιωμένη εκδοχή του, μετά την γέννα και το θηλασμό, χάρη σε όλες τις νέες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής ιατρικής.

Το Γεγονός

 

Είναι γεγονός πως η εγκυμοσύνη, η γέννα και ο θηλασμός αλλάζουν το σώμα μίας γυναίκας. Φυσικά είναι πολλοί οι παράγοντες εκείνοι που σχετίζονται με το πόσο έντονη και εμφανής θα είναι τελικά αυτή η αλλαγή.

 

Η ηλικία μίας γυναίκας, ο τρόπος ζωής της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κύηση, η ίδια η πορεία της εγκυμοσύνης, τα κιλά που θα προσθέσει κατά την κύηση, η κληρονομικότητα και τα γονίδια, η ποιότητα του δέρματος, η φροντίδα του δέρματος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη, το μέγεθος του στήθους, ο χρόνος του θηλασμού, οι ορμονικές αλλαγές και αμέτρητοι ακόμη παράγοντες συμβάλλουν στην τελική διαμόρφωση της εικόνας του σώματος μετά το πέρας της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

 

Είναι εύκολα κατανοητό, αν και πάντα φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, πως μία πολύ αθλητική γυναίκα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, που συνέχισε να ασκείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν πήρε πολλά κιλά και ξεκίνησε να ασκείται αμέσως μετά, μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες της γέννας και το μωρό της, θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της πολύ νωρίτερα από ότι μία γυναίκα που πήρε πάρα πολλά κιλά, έκανε το παιδί της σε μεγαλύτερη ηλικία, αναγκάστηκε να μείνει στο κρεββάτι κάποιους μήνες της εγκυμοσύνης της και έκανε μία εξαιρετικά καθιστική ζωή συνολικά πριν και μετά.

 

Επίσης είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα την ενοχλεί και την επηρεάζει διαφορετικά η μικρή ή η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, καθώς άλλες γυναίκες φέρουν βαρέως την αλλαγή και άλλες δεν ενοχλούνται καθόλου από αυτήν. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που ταλαιπωρείται σημαντικά από έντονο στρες και μεγάλη στεναχώρια για τις αλλαγές αυτές και ακριβώς αυτές τις γυναίκες έρχεται να βοηθήσει η συνδυαστική και εξατομικευμένη τεχνική Mommy Makeover.

Συνέπειες της Κύησης

 

Μία εγκυμοσύνη, μία γέννα και ένας θηλασμός, πόσω μάλλον περισσότερες εγκυμοσύνες, γέννες και θηλασμοί, έχουν συγκεκριμένες επιπτώσεις στο σώμα μας, πάντα φυσικά σε συνάρτηση με όλα όσα αναφέραμε παραπάνω, όπως τα κιλά, η ηλικία, ο τρόπος ζωής, η διατροφή κλπ. Η φύση έχει προνοήσει, ώστε το σώμα της κάθε γυναίκας να προορίζεται για τη μητρότητα.

 

Έτσι με το που ξεκινά μία εγκυμοσύνη, μαζί φυσικά με τις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν, ξεκινούν και οι αλλαγές στο γυναικείο σώμα. Το στήθος πρήζεται, η λεκάνη σταδιακά ανοίγει, η κοιλιά μεγαλώνει, το δέρμα τεντώνει. Ο φυσικός τοκετός, αλλά και η καισαρική, αφήνουν τα δικά τους σημάδια, και τέλος ο θηλασμός κάνει τα δικά του «θαύματα» στο στήθος μας. Έτσι, αναπόφευκτα μετά και από το τέλος του θηλασμού, που πλέον γίνεται ο «απολογισμός», το στήθος έχει σαφώς αδειάσει και κρεμάσει, η κοιλιά εμφανίζει χαλάρωση και συχνά ραγάδες, όπως άλλωστε και η μέση και η άνω πλευρά των γλουτών και των μηρών, η λεκάνη εμφανίζεται πιο ανοικτή, το δέρμα συχνά έχει κηλίδες και μελαγχρώσεις, λόγω των ορμονικών αλλαγών σε συνδυασμό με τον ήλιο, και συνολικά το σώμα, ανάλογα πάντα με το ποσοστό αυξομείωσης του βάρους και τους λοιπούς παράγοντες, παρουσιάζεται πιο «πεσμένο» και πιο «χαλαρό».

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

 

Ως Mommy Makeover δεν νοείται μία επέμβαση ή πάντοτε ο ίδιος συνδυασμός επεμβάσεων και θεραπειών, αλλά το ιδανικό «πάντρεμα» των μεθόδων εκείνων που θα φέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα για τα προβλήματα της κάθε συγκεκριμένης περίπτωσης ξεχωριστά. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως το Mommy Makeover είναι μία απολύτως εξατομικευμένη προσέγγιση, ανάλογα με τη μαμά που ο γιατρός έχει απέναντί του. Έτσι μία γυναίκα μπορεί να χρήζει κοιλιοπλαστικής και ανόρθωσης μαστού, μία άλλη mini κοιλιοπλαστικής και ανόρθωσης μαζί με αυξητική μαστού και μία τρίτη λιποαναρρόφησης, ανόρθωσης μαστού, λιπομεταφοράς και αντιμετώπιση των ραγάδων. Οι βασικοί «πυλώνες» ενός Mommy Makeover είναι:

 

Πλεονεκτήματα Mommy Makeover

 

 • Συνολική και ριζική αντιμετώπιση όλων των επιπτώσεων της εγκυμοσύνης, της γέννας και του θηλασμού στο σώμα μας.
 • Ολοκληρωμένη λύση σε έναν χειρουργικό χρόνο, με μία αποθεραπεία και ένα συνολικό κόστος.
 • Μικρότερη ταλαιπωρία και χρόνος ανάρρωσης, καθώς η γυναίκα αναρρώνει από ένα συνολικό χειρουργείο και όχι από πολλά μεμονωμένα.
 • Αντιμετώπιση όλων των αισθητικών προβλημάτων που προέκυψαν από την κύηση, τη γέννα και τον τοκετό, χάρη στον ιδανικό συνδυασμό επεμβατικών και μη επεμβατικών μεθόδων.
 • Εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε μοναδικής περίπτωσης, ανάλογα με τις κάθε φορά ανάγκες της εκάστοτε μαμάς ξεχωριστά.
 • Επιλογή μέσα από μία μεγάλη γκάμα θεραπειών, ώστε να μπορεί να βρεθεί λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί τη μαμά, χωρίς να παρασύρεται σε ανούσιες και μη αποτελεσματικές μεμονωμένες θεραπείες.
 • Επίτευξη των ιδανικών αναλογιών, ακόμη και αν αυτές δεν υπήρχαν πριν η γυναίκα μείνει έγκυος, χάρη στη συνδυαστική προσέγγιση του γιατρού.
 • Ανάταση της ψυχολογίας και τόνωση της αυτοπεποίθησης της μαμάς, που αισθάνεται άσχημα για τις αλλαγές στο σώμα της.
 • Ευκαιρία για μία συνολική βελτίωση και αλλαγές που μπορεί πάντα να επιθυμούσε μία γυναίκα, αλλά δεν έπαιρνε απόφαση να κάνει.
 • Βελτίωση της σεξουαλικής ζωής της νέας μητέρας και του ζευγαριού, καθώς και η διάθεση της γυναίκας βελτιώνεται.

Είσαι υποψήφια για Mommy Makeover όταν:

 

 • Έχει περάσει επαρκές διάστημα από το πέρας της εγκυμοσύνη σου και ακόμη νιώθεις πως η εικόνα του σώματός σου δεν σε ικανοποιεί όπως πριν.
 • Η κοιλιά σου είναι χαλαρή και το δέρμα κρεμάει.
 • Το σώμα σου παρουσιάζει τοπικά συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των γλουτών, ενώ έχεις χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
 • Το στήθος σου είναι άδειο και πεσμένο με τη θηλή να κρεμάει.
 • Το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς παρουσιάζει ραγάδες και δερματικές ουλές.
 • Οι γλουτοί σου έχουν έντονη χαλάρωση και κρέμασμα.
 • Η επιδερμίδα σου παρουσιάζει κηλίδες και μελαγχρώσεις που δεν υπήρχαν πριν την εγκυμοσύνη.
 • Αισθάνεσαι άσχημα με την εικόνα του σώματός σου και θα ήθελες να επανέλθει στην προ εγκυμοσύνης εικόνα του.
 • Αισθάνεσαι άσχημα να φορέσεις τα ρούχα που φορούσες πριν την εγκυμοσύνη ή να φορέσεις μαγιό.
 • Έχεις ολοκληρώσει τον οικογενειακό σου προγραμματισμό.