fbpx
The Magic 3

The Magic 3

Οι τρεις top θεραπείες για τέλεια καλοκαιρινή επιδερμίδα και λαμπερό πρόσωπο.

Καθαρισμος με Διαμαντι

Υγιές και λαμπερό δέρμα, πρώτα από όλα, σημαίνει καθαρό δέρμα. Έτσι, πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε πως η επιδερμίδα μας είναι απαλλαγμένη από ρύπους, σμήγμα και νεκρά κύτταρα, που κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο. Η μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους κομμένους με διαμάντι είναι η κορυφαία θεραπεία για καθαρό και φωτεινό δέρμα, η οποία γίνεται κάθε εποχή του χρόνου με απόλυτη ασφάλεια, ενώ είναι εξαιρετικά ευχάριστη και εντελώς ανώδυνη. Εσύ ξαπλώνεις στην καρέκλα θεραπείας και ο γιατρός εφαρμόζει σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ τις ειδικές κεφαλές της συσκευής, που αλλάζουν ανάλογα με το σημείο στο οποίο γίνεται η εφαρμογή. Οι ειδικές κεφαλές εφάπτονται στο δέρμα και με τη βοήθεια μίας ήπιας αναρρόφησης απομακρύνουν την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας, που φέρει τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα, ενώ ταυτόχρονα εκτοξεύει στο δέρμα ενυδατικούς και αναπλαστικούς παράγοντες, που ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη δράση της θεραπείας. Έτσι το δέρμα σου δείχνει άμεσα πιο φωτεινό και λαμπερό, ενώ είναι σαφώς πιο ενυδατωμένη και ακτινοβολεί υγεία. Μετά τη συνεδρία συνίσταται απαραιτήτως αντηλιακή κρέμα, ενώ συνήθως προτείνεται πρωτόκολλο τριών συνεδριών για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεια με Υαλουρονικο

Επόμενο στάδιο είναι φυσικά η βαθιά ενυδάτωση, καθώς το καλοκαίρι, θέλοντας και μη, η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες και τη θάλασσα. Έτσι χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση εκ των έσω, για να έχουμε ένα λαμπερό πρόσωπο και να προλάβουμε την αφυδάτωση με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες που αυτή επιφέρει. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα, καθώς ο υδρόφιλος χαρακτήρας του υαλουρονικού προσφέρει βαθιά και εκ των έσω ενυδάτωση στο διψασμένο δέρμα μας. Με τη βοήθεια μίας εξαιρετικά λεπτής ένεσης, ο πλαστικός χειρουργός εγχέει στο δέρμα μας σε διάφορα σημεία του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ ένα «μείγμα» ουσιών με κυρίαρχο στοιχείο το υαλουρονικό οξύ. Άλλα στοιχεία είναι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα μέταλλα και άλλες θρεπτικές και ευεργετικές για την επιδερμίδα μας ουσίες. Το υαλουρονικό οξύ απορροφά νερό και έτσι ενυδατώνει άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ οι λοιπές ουσίες ενισχύουν τη λάμψη και την υγεία του προσώπου μας. Συνήθως προτείνεται ένα πρωτόκολλο τριών συνεδριών για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Αυτολογη Μεσοθεραπεια

Μία εξαιρετική θεραπεία για κάθε γυναίκα και άνδρα, που επιθυμεί βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και αντιγήρανση, αλλά δεν θέλει να εφαρμόσει καμία ξένη ουσία στο δέρμα του, είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία, δηλαδή η μεσοθεραπεία που γίνεται με το ίδιο μας το αίμα. Πρόκειται για την αγαπημένη θεραπεία των celebrities, καθώς εξασφαλίζει ισχυρή αντιγήρανση, βελτιωμένη υφή και έντονη λάμψη, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Ο πλαστικός χειρουργός με μία απλή αιμοληψία στο ιατρείο λαμβάνει μία μικρή ποσότητα αίματος, την οποία και επεξεργάζεται σε ειδική συσκευή φυγοκέντρισης, προκειμένου να απομονώσει τα πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες αιμοπετάλια. Εν συνεχεία, με τη βοήθεια πολύ λεπτών μικροενέσεων, εγχέει ξανά το αυτόλογο υλικό στην υπο θεραπεία περιοχή. Έτσι το δέρμα μας «εμπλουτίζεται» με αυξητικούς παράγοντες και οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ήδη από την πρώτη συνεδρία το δέρμα εμφανίζεται σαφώς πιο λαμπερό και φωτεινό, ενώ συνήθως προτείνεται ένα πακέτο 3-4 συνεδριών για έντονη αντιγηραντική δράση, βελτίωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση και ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό.