fbpx
Τρεις κορυφαίες θεραπείες για νύφες

Τρεις κορυφαίες θεραπείες για νύφες

PreWedding Glow

Τρεις κορυφαίες θεραπείες που θα αποκαλύψουν τον πιο όμορφο εαυτό σου πριν τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σου.

 

Η ημέρα του γάμου σου είναι μία ημέρα που θα θυμάσαι για πάντα και οι νυφικές φωτογραφίες θα στολίζουν το σαλόνι σου για μία ζωή. Όμως, πέρα από την όλη προετοιμασία και το άγχος για να είναι όλα τέλεια για τους καλεσμένους σου, οφείλεις να κάνεις ένα δώρο λάμψης στον εαυτό σου, ώστε να είσαι ο πιο όμορφος εαυτός σου τη μεγάλη ημέρα. Τρεις μοναδικές θεραπείες εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα λάμψης και ομορφιάς με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και χωρίς κανέναν κίνδυνο παρενέργειας, γιατί κανείς δεν θέλει «εκπλήξεις» στο γάμο του.

 

 

Microdermabrasion

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι ίσως η πιο δημοφιλής νυφική θεραπεία, καθώς καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και αποκαλύπτει τη χαμένη του λάμψη με τον πιο φυσικό τρόπο. Η συσκευή μικροδερμοαπόξεσης φέρει μία ειδική κεφαλή με μικροκρυστάλλους που περιστρέφεται με ταχύτητα και αφαιρεί εντελώς αναίμακτα τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος, συμπαρασύροντας τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και όλα τα λοιπά υπολείμματα. Παράλληλα εκτοξεύει υαλουρονικό οξύ, προσφέροντας σημαντική ενυδάτωση, ενώ η όλη διαδικασία κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου. Η θεραπεία αυτή είναι καλό να προηγείται κάθε άλλης θεραπείας, καθώς βοηθάει το δέρμα να αξιοποιήσει στο μέγιστο τα συστατικά κάθε άλλου πρωτοκόλλου.

PRP με Υαλουρονικό Οξύ

Μία πρωτοποριακή θεραπεία που συνδυάζει την αυτόλογη μεσοθεραπεία με τη μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέος και χαρίζει τα ευεργετικά αποτελέσματα και των δύο μαζί. Ο πλαστικός χειρουργός παίρνει το θαυματουργό πρωτόκολλο της αυτόλογης μεσοθεραπείας, που πραγματοποιείται με το ίδιο μας το αίμα, και το εμπλουτίζει με υαλουρονικό οξύ, ώστε να πάρει τα μέγιστα αποτελέσματα για το νυφικό πρόσωπο άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.

Η διαδικασία αφορά σε μία αιμοληψία στο ιατρείο, κατά την οποία ο γιατρός παίρνει μία μικρή ποσότητα από το αίμα μας, το επεξεργάζεται κατάλληλα, και εν συνεχεία τοποθετεί το ενεργοποιημένο πια πλάσμα στις εξαιρετικά λεπτές σύριγγες της μεσοθεραπείας μαζί μία μικρή ποσότητα λεπτόρρευστου υαλουρονικού οξέος. Στη συνέχεια κάνει μικροενέσεις σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, εγχέοντας το περιεχόμενο της σύρριγγας στο μεσόδερμα και θρέφοντας το δέρμα εκ των έσω. Το υαλουρονικό οξύ δίνει άμεση λάμψη, ενώ οι αυξητικοί παράγοντες δουλεύουν βελτιώνοντας το αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνά. Απαιτούνται 3 συνεδρίες με απόσταση 21 ημερών μεταξύ τους, αν και το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη στιγμή.

 

Botox & Fillers

Ο μαγικός συνδυασμός baby botox και υαλουρονικού οξέος δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και χαρίζει νεανική εικόνα στο πρόσωπο, χωρίς λεπτές γραμμές, ρυτίδες και θαμπή όψη. Το baby botox εστιάζει στο μέτωπο, το μεσόφρυο αλλά και το περίγραμμα του προσώπου, προσφέροντας ανόρθωση και λάμψη, αλλά εγχέεται με τέτοιο τρόπο και σε τόσο μικρές δόσεις, που το αποτέλεσμα είναι να μοιάζεις απλώς ξεκούραστη και φρέσκια.

Και παράλληλα το υαλουρονικό οξύ εγχέεται στις βαθύτερες ρυτίδες γύρω και κάτω από τα μάτια, γύρω από το στόμα, αλλά και στο μεσόφρυο (εάν η ρυτίδα αυτή είναι πολύ έντονη), ώστε να απαλύνει την εικόνα των λεπτών γραμμών και των κενών και να προσφέρει μία συνολικά πιο νεανική όψη. Έτσι, σε μία συνεδρία των 30 λεπτών στο ιατρείο ανακτάς τη φρεσκάδα και τη λαμπερή σου εικόνα, ώστε να εντυπωσιάσεις τους πάντες τη μεγάλη ημέρα.